1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

Fleur-Noordelij

Fleur-Noordelij   , 63

from Long Green

Statistics

Dit is mijn andere blog, bij deze heet ik iedereen welkom.

Na enorm lang twijfelen heb ik ervoor gekozen omwille deze fantastische blog te beginnen. Na vreselijk lange tijd te twijfelen omtrent een blog site te starten heb ik besloten deze spiksplinternieuwe blog site te starten. Mijn naam is Sophie Kok en ik ben 57 wentelingen om de zon jong. Ik heb 1 partner waarmee ik Twee jonge koters heb. Saampjes zijn wij enorm blij. buiten het stressvolle gezinsleven heb ik vele sporten en activiteiten waarvan ik denk dat mensen het leuk vinden om over te lezen. Daarnaast heb ik talent voor schrijven dus hoop ik leuke artikelen voor iedereen te mogen publiceren.

Blogs over eten en drinken
Heel veel van mijn onderwerpen zullen te maken hebben met heerlijk frituren en heerlijk eten & drinken. Zelf houd ik erg veel van knusse eetgelegenheden en nieuwe cafe's bezichtigen. Als jij in Zeewolde leeft starten ze elke week weer heel veel leuke restaurantjes & fantastische eetgelegenheden. Met vrienden & vriendinnen lekker eten of drinken tot in de vroege tijdstip blijft het gaafste wat er is. Daarbij houd ik evenzeer van heerlijk bakken. Ik heb meerdere kook handleidingen die volgeschreven worden met bereidingen die ik via het net vindt. Ik sta met plezier dagen in de keuken om mijn gezin en vrienden blij te maken met fantastische bereidingen. afrikaans & deens eten zijn mijn bijzonderheden. Welke sporten doe ik?
Je bezit weinig tijd voor jezelf als liefdevolle mama. ik ben fit en fit door regelmatig te trainen. Ik vind het om die reden heerlijk om meer dan 5 maal in de werkweek naar het zwembad ga. Dit is heel erg belangrijk voor de fitheid en zorgt er ook voor dat ik compleet tot vertier kom. Ik ga Twaalf maal in de week naar de sportschool. Mijn torso blijft iets wat ik doelbewust train samen met een professionele brandweerman om er goed & gespierd uit te blijven zien Beter eten en drinken is hetgeen waarvoor ik voorzie in mijn gezin. We tanken iedere dag water en eten veel fruit bij het diner.

Koters & opvoeding
Je hebt elke keer te maken met onderwerpen waar mams van Vier kleine kindjes natuurlijk elke keer tegenaan lopen. Scholing kiezen. Hoe voorzie ik dat mijn snotaap gezond blijft? Kan je je koters welnu een smartphone geven? indien dat klopt met welke leeftijd? Voor de hand liggende opvoedtips lees je in tijdschriften samen met speelgoed. Met genoegen wil ik deze wetenschap aan jullie overdragen in mijn blog.

Deze blog zullen jullie waarschijnlijk interesseren en ik verwacht dus ook dat jullie samen mijn blog site zullen lezen. Bezitten jullie zelf toch nog ontzettend toffe adviezen? Laat het me horen.