1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

JayKen

JayKen   , 26

from Copenhagen

Statistics

Fede nye alufælge til bilen!

Så er det blevet sommer. Solen skinner i helt fantastisk grad, pigerne bliver bare kønnere og kønnere for hver dag der går og fuglene synger1.gif

Så er det selvfølgelig også blevet tid til at få shinet sin bil op, når man som jeg både elsker at cruise i det ganske sommerland - og i øvrigt også snart triller til Hamborg for at flyve på ferie til Tyrkiet igen i år1.gif

I år var der ingen vej udenom, den kære bil trængte til nye dæk. Jeg plejer faktisk at købe dem ved mit lokale dækcenter, men de havde ikke dem hjemme som jeg havde udset mig. De skulle først bestilles hjem.

Jeg benyttede lejligheden til at google dem, og fandt frem til en webshop som havde dem online - og som i øvrigt var noget billigere. Den hedder Wheelsshop - følg linket, hvis du også skal bruge nye dæk og fælge.

Jeg fik nemt og hurtigt klaret mine dæk. Men så begyndte jeg at checke sitets enorme udvalg af alufælge ud... OMG, de har sindssygt mange fede aliufælge på den hjemmeside, og der er sådan en smart søgefunktion på sitet der gør det nemt som en leg: Jeg skulle bare indtaste min bils mærke og model, og VUPTI så blev jeg ellers vist alle de alufælge der passer til min bil - og KUN dem. Smart ikke?

Så jeg endte altså med at shine dytten op med nye fælge. Det hele gik overraskende nemt og hurtigt, jeg fik mine dæk med alufælgene monteret bragt lige til døren på færre dage end jeg skulle have ventet på mine nye dæk hos dækcentret.

6576489755478943186.jpg

 

Rigtig god sommer til alle1.gif