1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

SusannahAmethys

SusannahAmethys   , 25

from Kelly Usa

Statistics

Miksi facebook mainos on niin tehokas yrityksellesi?

Facebook mainos-luomisprosessi eroaa AdWordsista. Sinä kohdistat ihmisten etuja sen sijaan, että he hakevat hakutermejä. Sinä kohdistat ihmisiä, jotka perustuvat siihen, keitä heitä verrataan juuri etsimäänsä tietoon. Facebook on muuttunut upeaksi internet-mainonnan käyttäjäksi. facebook mainos antaa organisaatioille ja yhdistyksille yhteyden yleiseen väestöön, joka on tarkoitus käyttää palvelunsa ja tuotteitaan. Joten jos et tarjoa standout keskuudessa hyvin kapealla tuotteet helposti saatavilla, on olemassa hyvä mahdollisuus, että kohdeyleisösi on läheisyys verkkosivuilla. Facebook antaa sinulle jotain, jota et ole ymmärtänyt ja joka voi muuttaa elintärkeää lähestymistapaa. Tässä on kymmenen yksityiskohtia Facebook-markkinoinnista:

                         6525371089306211916.jpg

                        courtesy: Suomen Digimarkkinointi Oy

 Elementit, jotka lisäävät markkinointikustannusten nousua. Ymmärtäminen facebook mainos hinnoittelu antaa sinulle jalka eri sponsoreita. Sinulla on mahdollisuus säästää mainostuskustannuksia huomattavasti, kun hintatarjous toimii. Koko facebook mainos-algoritmi perustuu hinnoittelujärjestelmään, joka päättää arvosanan tunne, joka on annettu lukuisille muuttujille. Tiettyyn kohteeseen kohdistuvien tilien määrä on yksi niistä hinnoista, jotka vaikuttavat eniten. Mitä enemmän ihmiset tarjoavat tietylle päämäärälle; kalliimpaa tunne tulee olemaan. Tämä on syy jouluun, musta perjantai yhdessä muiden aktiivisten päivien kanssa on suurempi napsautuskohtainen hinta.

 Jos yrität kohdistaa paikallisen yleisön, facebook mainos on osoittautunut hieman hyödylliseksi. Voit ilmoittaa paikallisille ja alueellisille asiakkaille yrityksestäsi ja omistaa myös "ystävä" -verkostosi. Monilla alueellisilla yhteisöillä on rohkaisevia paikallisia yrityksiä, jotka palauttavat kansalaisryhmät, ja Facebook voi saada mainoksesi nopeasti ja taloudellisesti. Kun sinulla on onnellinen ja tyytyväinen asiakas, he voivat kertoa seitsemälle henkilölle sosiaalisessa ympyrässä, ja myös ne seitsemän henkilöä ilmoittavat seitsemälle lähimmästä ystävästä ja verkko jakaa viestin sinusta ja tavaroistasi. Mielipiteet tarjoavat asiakkaiden mielenkiinnon kiinnostuksen, mutta niillä on vain yksi kysymys. Jos henkilö on ostanut tuotteen jo, he voivat todistaa sen laadun yhdessä erinomaisen asiakaspalvelun kanssa. Kaikkiin paikallisiin miehiin ja naisiin, jotka vain odottavat, että mainoksesi lähestytään sivustossasi, käytetään sivustosi facebookissa.

 acebookin valitus ulottuu tavallisille ihmisille; sinun ei tarvitse olla tietokone guru, joka hyödyntää mainostehoa. facebookmainos On tullut erittäin tehokas työkalu mainosmaailmassa. Aktiivisten käyttäjien ulottuvuus yhdessä kaikkien mikrokohdistustyökalujen kanssa tekee tästä ilmoituksen. Muut tiedot tuotteestasi, jotka saavat dramaattisia etuja alhaalta. Tarjoaa sinulle rohkaisua, palautetta ja suosituksia, jotka voivat auttaa Käyttämällä Älä pelkää kokeilla tätä uutta ja eräänlaista mainosjärjestelmää. Se on ilo Ja jännittävä tapa päästä valtava yleisö muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita, että kukaan voi suorittaa.