1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

articolenoi

articolenoi   , 31

from New Boston

Statistics

Gradinita sector 2 sau sector 3 entru copii activi si creativi

Gradinita sector 2 Just4Kids, precum si gradinita sector 3 urmaresc adaptarea copiilor la mediu si la cerintele sociale actuale. Inscrie-ti copilul aici si va participa la o serie de activitati care ii vor stimula interesul si curiozitatea, dezvoltandu-i creativitatea si inteligenta in general! Experienta oferita prin programa educationala si activitatile extra integreaza experienta de viata a prescolarilor si cunostintele si abilitatile dobandite.

Program gradinita sector 2/ gradinita sector 3 Just4Kids

Gradinita sector 2 are acelasi program ca si gradinita sector 3, doar tarifele difera cu 100 lei, mai mare fiind a celei din sectorul 3. In functie de disponibilitatea locurilor, parintii au trei variante in oferta:

1. Programul scurt: Pentru cei care au un loc de munca flexibil, nu lucreaza sau au pe cineva care se ocupa de cel mic dupa-masa. Programul incepe la ora 8.00 si include micul-dejun, precum si o gustare din fructe spre amiaza.

2. Programul obisnuit: Se adauga aici si masa de pranz, iar copiii vor sta cu o ora in plus la gradinita (pana la ora 14.00)

3. Programul lung: Pentru parintii care vin direct de la lucru sa-si ia copiii de la gradinita. Perioada este prelungita pana la ora 18.30, iar pe langa pranz se ofera si o gustare spre seara. 

6043689616299823550.jpg


Instrumente educationale folosite de gradinita sector 2/ sector 3

In oricare din cele trei programe puse la dispozitie de gradinita sector 2 si gradinita sector 3, este inclusa in tarif oferta educationala de baza, creata conform cerintelor stabilite pentru educatia prescolarilor. Instrumentele ce pot fi folosite pentru a transmite cunostinte variate si a forma abilitati sociale sunt aproape nelimitate, iar gradinitele Just4Kids apeleaza la cele mai de actualitate. Astfel, activitatile sunt variate, fiecare dintre ele fiind legate intr-un sir menit sa formeze in mod natural competentele de baza pe care trebuie sa le aiba prescolarii. Cele sapte forme/ metode prin care copiii invata sunt:

1. Metode clasice (prezentari video, activitati artistice, reprezentare de povesti, participare la serbari, etc.)

2. Metode moderne (brainstorming, ciorchinele, palariile ganditoare, etc.)

3. Participarea la diverse cluburi (de dans, de muzica, de povesti, etc.)

4. Activitati sportive: dans, alergare, miscare

5. Tabere cu activitati instructiv educative (inot, drumetii, snowboard, echitatie, pictura, escalada, etc.)

6. Evenimente traditionale (festival de toamna, „Ziua copiilor activi”, „Daruim de Craciun”, „Carnavalul costumelor de Halloween”, etc.)

7. Vizite la diverse institutii, fabrici, studiouri, etc.


Despre corpul didactic gradinita sector 2 si 3 Just4Kids

Cele doua gradinite cumuleaza in total 29 de profesori, dintre care 8 au pregatire in activitati sportive. Gradinita sector 2 este condusa de d-na Lavinia Costenco, iar gradinita sector 3 o are drept manager pe d-na Ramona Costenco. Cu dumnealor trebuie sa vorbesti pentru a-ti inscrie copilul la gradinita, precum si pentru detalii despre corpul didactic. Iti putem spune insa ca pregatirea lor ii califica pentru activitatile organizate pentru cei mici, iar creativitatea, ambitia si daruirea cu care isi practica profesia ii face sa fie iubiti si de copii, dar si de parinti.

Daca iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau, inscrie-l la gradinita sector 2 sau gradinita sector 3 cu numele Just4Kids!