1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

baxteroess658

baxteroess658   , 29

from Denver Blue Cross Blue Shi…

Statistics

Cum poti sa cureti microbii din apartament?

Vrei sa scapi de curatator si solutii de curatat, ai in fiecare clipa senzatia ca chiar daca il maturi, praful se pune in urma ta?

In zadar te straduiesti sa-l stergi zi de zi, ca reapare. Ca urmare, pentru a scapa de el e necesar sa evacuezi structurile care-l absorb. Mocheta constituie ce-l dintai care e important sa aruncat, la fel si tapetul, jaluzelele si mobila capitonata. Mentine parchetul curat, schimba draperiile cu perdele simple, iar mobilierul captusit cu fotolii din sticla.

Odata ce-ai redus de obiectele ce strang microorganismele, aspira praful. Stersul e necesar sa inceapa de la suprafetele de sus inspre inferioare. Aminteste-ti de candelabre si de marginile tablourilor. Apoi ce stergi in totalitate zonele, murdaria e esential sa ajunga intr-un loc. Ei bine, se va duce pe jos. Deci, odata ce stergi praful din incapere trebuie sa cureti podeaua. Esti amagit sa aspiri, nu e ideal. Nu vei obtine alt lucru decat sa ridici mizeria inapoi. Cel mai bine ar fi sa folosesti mopul.

Cu cat se afla o multime de lucruri puse vraiste, murdaria va fi in incapere. Mentine rufele murdare in cosul special. Elimina cartile si manualele vechi. Spala mereu farfuriile si sterge tava in urma firma curatenie ce ai luat pranzul. Spala cearsafurile o data pe. Mizeria indrageste lenjeriile. Daca dispuneti de un pic de cunostinte in servicii de curatenie, ati putea sa te gandesti cum sa incepi o activitate cu bani putini de unul singur. Zonele de locuinte noi, nevandute de acesti dezvoltatori, acestia ca urmare vor fi indemnati sa le concesioneze pentru a evita preturi umflate. Patronii unor astfel de vile au nevoie de firme de curatenie specializate pentru spatiile pe care le inchiriaza ori dupa venirea propritarilor.

Asemenea proiecte pot solicita suplimentar asigurarea curateniei, pot implica astfel eliminarea mizeriei ce ramane la sosire de proprietari ori lucrari de mentenanta minore. Adaugati aceste servicii in munca dumneavoastra in scopul de a fi competenti. Mentine cearsafurile pe care nu le folosesti in pungi. Asemenea trebuie sa faci si cu imbracamintea care nu sunt de sezon.

Inlocuieste sitele de la refrigerator

Cand iti propui sa tii sub control murdaria din casa, e esential sa inlocuiesti filtrele de la refrigerator.