1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

billigaresor

billigaresor   , 48

from Oklahoma City

Statistics

Bleka sina tänder

5879055685607928496.jpgNumera finns det flerasom gör anspråk på att vara det bästa tandblekningsmedlet för tänder, men de är inte allitd vad de påstår sig vara. Att bleka tänderna har varit väldigt populärt i dryga tjugo år. Till en början kunde man bara få sina tänder blekta hos ens lokala tandläkare. Tandläkarna fick det att låta som om att just deras sätt att bleka tänderna var den bästa, detta framför allt för att de tjänade väldigt bra på att utföra dessa tjänster.

De vanligaste typerna av irritationerna är irriterat tandkött samt ilningar i tänderna. Olika tandblkeningsmärken har olika andelar väteperoxid, vilket är det som gör sina tänder vitare.

Detta är en myt som byggts på av missbruk av tandblekningsprodukter och alldeles för få besök till tandläkaren. Värt att notera att varje av försök var sponsrat av tillverkarna av tandblekningsprodukter. Det går att få precis lika bra resultat hemma som hos en odontolog eller klinik.

Tandblekning är en av de mer fashionabla kosmetikan tandvård utförs i USA nu. Det är inte konstigt varför kända personer som Jon Bon Jovi, Oprah Winfrey, Brad Pitt, Kim Kardashian bara för att nämna några som gjort det. Du kan bli lika fin som de i munnen.

Du ska dock veta att om du har hål eller större tandskador bör du rådfråga med en tandläkare eller tandhygienist innan du gör en tandblekning. Resultatet du ser när fläckar från kaffe och tobak försvinner kommer göra dig mycket glad.

En del använder redan olika typer av whitening-trandkräm. Även om denna typ av tandkräm kan få mindre fläckar på tänderna att synas mindre, är inte resultat på samma nivå som av en riktig tandblekning. Det är dock värt att prova ifall du har mindre missfärgningar. Vill du ha ett bättre resultat råder jag dig att bleka tänderna.

Detta är nu väldigt populärt. I vårt samhälle idag eftersom alla vill ha det jämförbara vackra leende som deras favoritkändis har. Och det finns fleraTV-stationer som Style, E Entertainment, Extra, OK! Magazine, VH1, oss nyheter & World Report och Fox News Channel som hela tiden visar reklam för olika typer av tandblekningar. Många bleker nu tänderna även fast de inte har speciellt missfärgade tänder, utan de vill ha kritvita tänder. Detta kan man göra efter tycke och smak.

Amerikaner spenderar uppemot $2 miljarder på tandblekningsprodukter och uppemot 280 miljoner dollar av gällde tandblekningskit som beställts hem. Populärast är det i åldrarna mellan 40 och 60. Det blir bara populärare och populärare att göra en tandblekning enligt American Dental Association.

Vissa hävdar att de har den bästa tandblekning system ute på marknaden idag, men du lär dig att det är ett val för inte bara dina kändisar, populära TV-stationer men du konsumenten eftersom det är så bra.