1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

cupoanedereduce

cupoanedereduce   , 37

from Dedham

Statistics

Utilizarea Cupoane de Reducere

6472636242267652578.jpg

Pentru rezervari

Fiecare cupon de discount pentru zboruri are un cod unic care iti este transmis prin e-mail de catre. Ai posibilitatea de a folosi cuponul de reducere doar pentru zborurile la care nu se aplica nici o alta reducere.

Alege destinatia de calatorie dorita pe. Selecteaza orasul de pleare, orasul de sosire, datele de calatorie si apasa butonul "Cauta zboruri".

Alege zborul din lista de rezultate care se potriveste cel mai bine nevoilor tale de calatorie. Apasa butonul de "Detalii" pentru a vedea informatiile referitoare la zbor.

In partea din dreapta a paginii, vei gasi domeniul, care include o casuta pentru introducerea codului cuponului de reducere. Introdu numarul acestuia si fa click pe butonul "Adauga cupon".

Discountul pentru calatoria ta a fost aplicat - in cosul de cumparaturi va fi afisata suma de reducere. Daca cuponul nu este valid pentru rezervare, va fi afisata explicatia (in general, inseamna ca nu se poate aplica rezervarii sau cuponul este expirat).

Pentru pachete turistice

Fiecare cupon de discount pentru pachetele turistice are un cod unic, care este prezentat in e-mailul transmis de catre.

Alege varianta de vacanta dorita - in panoul de cautare, selecteaza tab-ul de City break sau vacante. Poti alege una sau mai multe destinatii de calatorie. Fa click pe butonul de cautare oferte.

Selecteaza oferta potrivita pentru tine din lista de rezultate si apasa pe butonul de "Detalii" pentru a vedea informatiile referitoare la calatorie.

Pe pagina urmatoare, vei regasi oferta detaliata. Aici, vei putea selecta numarul de pasageri, datele de calatorie si numarul de camere.

Sub informatiile legate de zbor si bagaje, exista un camp, unde poti introduce codul cuponului primit pe e-mail. Adauga numarul de cupon si apasa pe butonul "Aplica cupon".
Discountul a fost aplicat, iar suma redusa va fi afisata in cadrul comenzii tale.

Rezervarile telefonice

In cazul in care doresti sa faci o rezervare telefonica si detii un cupon Cupoane de Reducere reducere, te rugam sa informezi consultantul. Acesta va verifica validitatea cuponului de reducere in timpul apelului telefonic in sistemul nostru.