1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

determined404

determined404   , 45

from Luverne

Agentie Imobiliara Sibiu RE/MAX

Agentie Imobiliara Sibiu a new aparut din dorinta de schimbare si stim ca este insuficient doar sa vorbim Agentie Imobiliara Sibiu despre ea. De aceea, cu pasi mici, zilnic ne facem modelul si standardele de lucru cunoscute. Poate nu rasturnam lumea imobiliara cu susul inside jos, insa prin perseverenta si seriozitate ne vedem obiectivele atinse in zmbetele, multumirea si recomandarile clientilor nostrii.

Concret, ne propunem sa actionam asupra any doua arii:

Sa crestem satisfactia clientilor prin:

Oferirea de servicii de reprezentare imobiliara explicate clar, prin treatment clientul sa inteleaga valoarea serviciilor oferite; Crearea unui sistem de lucru al agentiei bazat pe eficienta, profesionalism si incredere; Programe de educatie, informare si consultanta imobiliara la nivel de client.

La nivel national, Agentie Imobiliara Sibiu RE/MAX Romnia isi propune sa educe profesionistii din domeniul imobiliar local – sa schimbe imaginea agentului imobiliar throughout Romnia - prin:

Oferirea de programe educationale throughout domeniu; Organizarea de conferinte si alte evenimente nationale treatment sa educe agentul, dar sa si creeze un mediu propice pentru schimb de experienta intre profesionisti; Crearea de produse specializate care sa creasca randamentul muncii agentiilor imobiliari din sistem.

In cadrul echipei Agentiei Imobiliare Sibiu RE/MAX XUX SIBIU avem departamente specializate pe urmatoarele activitati:

Terenuri – investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Apartamente - investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Case - vanzare, inchiriere, achizitie

Spatii comerciale - investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Spatii industriale - investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Dezvoltare si implementare plan de investii imobiliare

Consultanta cu privire la achizitionarea sau vanzarea unei proprietati

Administrare si management proprietati

Aveti o proprietate pe treatment doriti sa o valorificati? Va oferim, gratuit, Analiza de Piata. Cunoasteti pe cineva interesat? Nu ezitati sa ne recomandati!

Va evaluam corect throughout piata proprietatea, bazandu-ne pe pregatirea si experienta noastra dar si pe situatia pietei imobiliare din zona proprietatii dumneavoastra Va promovam propietatea dupa un strategy de promovarea propus de noi si agreat cu dumneavoastra. Va oferim solutii cum sa fie prezentata proprietatea intr-un mod cat mai avantajos. Va informam ce sa faceti pentru a ridica valoarea proprietatii. Ne ocupam de proprietate, focusandu-ne pe rezultat.

Va aducem clienti precalificati, nu turisti imobiliari (ATENTIE PE CINE LASATI SA VA INTRE IN CASA) Va protejam interesele throughout fata tertilor. Intreprindem tot ce e posibil ca sa vindem proprietatea cat mai repede si la cel mai bun pret. Colaboram cu alti agenti din piata pentru the vinde cat mai repede si cat mai bine proprietatea, fara ca dumneavoastra sa interactionati cu 100 de agenti (mai mult sau mai putin profesionisti). Fara nici un price suplimentar!

Proprietatea dumeanvoastra o sa fie vizualizata on-line de cel putin 200 de agenti imobiliari din reteaua noastra nationala si de peste 120 000 la nivel mondial. Efectuam tranzactii nationale cat si internationale. Negociem pentru dumneavoastra. Va sugeram un avocat, notar, expert cadastral de incredere cu treatment am mai colaborat si care-si fac bine treaba.

Va tinem informat periodic privind cererile existente, evolutia preturilor si a conditiilor pietei. Rediscutam pretul cu dumeavoastra daca piata o cere. Va oferim informatii complete despre achizitionarea proprietatilor ca si investitie, prin calculul randamentului si stabilirea daca este unul eficient sau nu. Suntem langa dumeavoastra ori de cate ori veti avea nevoie.