1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

double71vise

double71vise   , 35

from New York

Statistics

Belastingdienst zorgtoeslag aanvragen

De financiële crisis heeft in Nederland veel huishoudens geraakt. Er is een zekere kans dat ook u door de crisis minder te besteden heeft. Daarnaast is de overheid natuurlijk aan alle kanten aan het snijden waar het subsidies betreft. Desondanks kunt u gelukkig nog altijd gebruik maken van zorgtoeslag wanneer u aan de voorwaarden voldoet.

Zorgtoeslag is in het leven geroepen als tegemoetkoming voor mensen die moeite hebben met het betalen van de hoge zorgkosten. Over zorgtoeslag is in de politiek de laatste jaren wel veel discussie ontstaan. Sommigen beweren dat zorgtoeslag er onder andere voor zorgt dat de kosten voor de zorgverzekering hoog worden gehouden.

De betaling van de zorgtoeslag is iets waar veel huishoudens iedere maand weer naar uitkijken. Voor zorgtoeslag moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo geldt er een minimale leeftijd van achttien jaar. Tevens is de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning een voorwaarde voor zorgtoeslag. Daarnaast mogen uw inkomen en vermogen niet te hoog zijn. Ieder jaar wordt opnieuw de bovengrens van inkomen en vermogen voor zorgtoeslag bepaald.

Verder is het goed om dit filmpje met informatie over https://www.youtube.com/watch?v=HNSLuIQVWuc eens te bekijken. Vraag zorgtoeslag direct aan zodra u denkt dat u binnen de doelgroep valt. Want hoe lang zorgtoeslag nog blijft ontstaan is helaas erg onduidelijk.