1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

firmeinsta548

firmeinsta548   , 47

from Somerset

Statistics

Ultimele metode rapide pentru Instalatii GPL

Gazul petrolier lichefiat este o combinatie de hidrocarburi format preponderent dintr-o mixtura de http://instalatiigplconstanta.ro/contact/ propan si butan, creat prin rafinarea "aur negru" sau direct din extractie, dupa ce a fost extras de gaze sau titeiul cu care acesta este în amestec în zacaminte predomnitor subterane, dar nu numai.Gpl este o sursa de energie alternativa foarte des intrebuintata aproape fiecare dintre noi.

In piata sistemelor auto de gaz in continua dezvoltare ca cea din Romania se intampina multitudine de superoferte care mai de care mai atragatoare cu privire la marca si pret insa nu se povesteste mai deloc despre montaj, service, reparatii si mentenanta instalatiilor gpl auto.Instalatia secventiala este compatibila cu autovehicule cu 3, 4, 5, 6 sau 8 cilindri, are un element filtrant pt faza lichida si unul pentru starea gazoasa.

Instalatia este dotata cu un buton montant pe bord ce face posibila trecerea de la benzina la gaz petrolier si vice versa, in orice moment, fara ca utilizatorul sa simta vreo schimbare in modul de functionare al masinii, fapt pt care desi se adauga un plus de masa, pierderea de putere este de nementionat - trei procente.

Instalatia cu injectie secventiala de gaz petrolier este mai scumpa decat ceea pentru injectie monopunct cu comutator si motoras pas cu pas, insa este mult mai utilizabila, consumul de gaz petrolier lichefiat fiind sensibil egal cu cel de benzina.

As dori sa fiu nepartinitor si sa va spun direct, nu merita sa iti pui GPL pe autovehicul in cazul in care faci extraordinar de putini KM cu auto, in cazul in care folosesti doar sa mergi pana la cumparaturi sau numai cu anumite evenimente.Din aproximarile mele, un sistem gaz petrolier lichefiat se amortizeaza in aproximativ 20000 km , in functie de cati bani ati dat pe ea, numai din diferenta de pret dintre benzina si lpg, dupa circuli pe profit. O instalatie pe GPL trebuie analizata pe termen lung si raportata la km efectuati, altfel e doar un moft, ca de exemplu niste nu stiu ce luminite, cand ar trebui sa fie un beneficiu.

Instalatia Auto gaz petrolier reprezinta un set de componente care instalata pe vehicul cu motor cu aprindere prin scanteie permite acestui autoturism sa functioneze si pe gaz, in afara de functionarea pe benzina in functie de optiunea soferului.

În exceptionalul an 2015, numărul românilor ce şi-au montat sisteme de alimentare de gaz petrolier lichefiat la maşini a fost cu 20 la suta mai mare decât anul precedent, potrivit unei cercetari realizate de unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme gaz petrolier auto din tara. Injectia autoturismelor cu gaz http://instalatiigplconstanta.ro/oferte/instalatii-gpl-in-tulcea/ petrolier lichefiat prezinta mai multe beneficii si din punct de vedere economic cat si functional, gpl-ul fiind un carburant ecologic fapt care este bun atat pentru motor cat si pentru mediul inconjurator.