1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

fleshrest88

fleshrest88   , 33

from New York

Statistics

Bijwerkingen stoppen met blowen

Het is naïef om te denken dat blowen uit het straatbeeld verdwijnt. Stiekem willen veel cannabisgebruikers met het blowen stoppen. Men kan enorm goede redenen hebben om te willen stoppen. Voor veel cannabisgebruikers is het niet meer te betalen. Ook merkt men hoeveel invloed cannabis op de levenskwaliteit is.

Het is lekker om niet meer in de constante roes te zitten wanneer u bent gestopt met blowen. U zult het heerlijk vinden om weer nuchter door het leven te gaan. U gaat beter slapen na het stoppen met blowen. Verder heeft men veel moeite met dromen onthouden wanneer men stoned in slaap valt. Dit moet al een goede reden zijn om te willen stoppen met blowen.

Het kan niet gemakkelijk zijn om af te kicken van blowen. Voornamelijk tijdens de eerste dagen kan dit allemaal bijwerkingen met zich meebrengen. Er gaat enige tijd overheen voordat het lichaam aan het stoppen gewend is geraakt. Verschillende lichaamsfuncties gaan weer beter werken wanneer u bent gestopt met blowen. Uw uithoudingsvermogen zal beter worden. De longen beginnen aan een grote schoonmaak.

Slecht kunnen concentreren in de eerste week na stoppen wordt veel genoemd. Slecht in slaap komen is een andere bijwerking. Ook kunt u behoorlijk geïrriteerd zijn wanneer u pas bent gestopt. Maar het kan zomaar zijn dat u helemaal geen last van ontwenningsverschijnselen heeft. Hoe langer en meer u heeft geblowd, hoe groter de kans op bijwerkingen. Het kan heftig zijn wanneer u jarenlang heeft geblowd.

Stoppen met blowen kan gepaard gaan met heftige bijwerkingen. Heeft u lang en veel geblowd dan is de kans op de ontwenningsverschijnselen groot. Heeft u veel moeite met stoppen met blowen, probeer dan steun te vinden in het artikel afkicken blowen. Wanneer u doorzet zal dit een beter zelfvertrouwen tot gevolg hebben.