1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

montajinst176

montajinst176   , 47

from Palmyra

Statistics

O introducere la produse - Instalatii GPL

Instalatia de alimentare cu gaz este un sistem modular al variantei de injectie cu benzina care nu il exclude in totalitate pe acesta ci il foloseste pana cand motorul va atinge anumiti tinte ale valorilor de gpl constanta functionare.

În minunatul an 2012, numărul concetatenilor care şi-au montat sisteme de alimentare de gaz petrolier lichefiat la autovehicule a fost cu 20 procente in crestere fata de anul trecut, potrivit unei cercetari facute de unul dintre cei mai insemnati producători de sisteme gaz petrolier din România. Alimentarea autoturismelor cu gaz prezinta mai multe avantaje atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere functional, gpl-ul fiind un carburant benefic ecosferei fapt care este benefic atat pentru MAS cat si pentru climatul inconjurator.

Pe piata instalatiilor auto de gaz petrolifer in continua expansiune ca cea din Romania se intalnesc o multime de oferte care mai de care mai atragatoare cu privire la producator si pret insa nu se explica nimic despre montaj, service, reparatii si mentenanta instalatiilor gpl auto.

Gpl este un amestec de alchene format predominant dintr-o mixtura de propan si butan, realizat prin rafinarea titeiului sau direct din subteran, dupa ce a fost separat de gaze sau petrolul cu care acesta este în combinatie în zacaminte predominant submarine, dar nu numai.Gazul petrolier lichefiat este un combustibil alternativ foarte des intrebuintata aproape fiecare dintre noi.

As dori sa fiu foarte franc si sa va explic direct, nu vad sensul sa iti pui GPL pe autovehicul daca faci extraordinar de putini kilometrii cu masina, in cazul in care folosesti exclusiv sa mergi pana la cumparaturi sau numai cu anumite situatii.Din aproximarile mele, o instalatie gaz se amortizeaza in aproximativ 20000-25000 km , in functie de cat costa, numai din diferenta de pret dintre benzina si gaz, apoi circuli pe profit. O instalatie pe GPL trebuie analizata pe termen lung si raportata la kilometrii parcursi, altfel e doar un instalatii gpl preturi capriciu, ca de exemplu niste boxe audio, cand ar trebui sa fie un beneficiu.

Instalatia Auto gpl reprezinta un set de subsisteme care montate pe vehicul cu motor mas permite acestui vehicul sa functioneze si pe gpl, in afara de functionarea pe benzina in functie de optiunea soferului.

Instalatia secventiala este compatibila cu masini cu 3, 4, 5, 6 sau 8 cilindri, are un filtru pt starea lichida si unul pt starea in vapori.

Sistemul este dotat cu un comutator montant pe bord ce face posibila comutarea de la benzina la gaz petrolier si invers, oricand, fara ca soferul sa resimta vreo schimbare in modul de functionare obisnuit al autoturismului, fapt pt care desi se adauga un "bonus" de greutate, pierderea de putere este insignifianta circa trei la suta.