1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

sisi677

sisi677   , 29

from New York

Statistics

Hur man gör strimlad nötkött recept välsmakande och skarpa Original

Hur man snabbt och enkelt skapa recept abonnent Sapi. Förvirrat ansikte en svårt barn barn äta? Ja, oftast äldre barn blir snabbt uttråkad med grönsaker det är allt. För det finns det ingen skada om det en gång tid vän vänner försökt använda färs nötkött ris för vänner. Med en krispigt, läcker och kyndel, en av Indonesiens specialiteter gjorda från oxstrimlor är verkligen blev en av favorit barn till våra barn. Därför denna tid jag kommer att bjuda in mina vänner att prova nötkött finhacka recept att göra ditt eget hemma.

Ja, det finns flera vanliga typer av färs honom vi vet, nämligen fisk färs, Köttfärsbiff och strimlad kyckling kött recept. Men bland vissa typer av Axl Rose var det mest berömd och omtyckt av majoriteten av vårt samhälle är ett recept på strimlad nötkött. Smaken är kyndel, knaprigt och gott inte bara gjort varianter av denna läckra kött rätter att äta ris, men redan kan också användas för några andra matrecept, såsom pastell finhacka köttfärs, bröd med mera. Verkligen denna typ av abonnent priserna dyrare jämfört med andra typer av köttfärs, för den här gången kommer jag att hänvisa en vän för att prova processen för att göra färs köttet själv hemma.

Göra några vänner som inte har den extra-tiden och upptagen med arbete på kontoret, köpt i butiken om huset kan anses vara mer praktiskt. Men gör vänner som fortfarande hade lite ledig tid hemma, att göra den recept abonnent Sapi sig är definitivt mer intressant. Billigare, kan utöver vi också upprätthålla kvalitet färs det genererar senare verkligen rent nötkött och andra ingredienser som inte blandas. Med användningav material av hög kvalitet skulle resultaten också definitivt mer välsmakande och gott. För detaljer om receptet för att göra Köttfärsbiff, se nedan ja.
Ingredienserna köttfärs recept ursprungliga materialet

Nötkött som har bra kvalitet och gratis fett av så mycket som 1 kg. Vi rekommenderar att använda nötkött har inuti.
Lokala vitlök så mycket som ca 40 gram. Skalade första före användning.
Koriander eller pulver så mycket som 5 g.
Lokala lök så mycket som cirka 25 gram.
God kvalitet färska lagerblad 2 ark.
Vitt strösocker av så mycket som 75 g.
Galangal är en fin kvalitet så mycket som 5 till 7 gram. At och memarkan.
Tamarind av så mycket som 5 g.
Kokosnötter är redan strimlad. Ta lika mycket som kentalnya 200 ml kokosmjölk.
Citronella har varit blåslagen av så mycket som 1 bit.
Så många som 600 ml rent vatten.
Smak olja för sautering och stekning.

Hur man gör läckra köttfärs recept

Innan användning se till att är köttet redan tvättas och rengöras i förväg.
Kött skär köttet i bitar så att det är lätt penyuiran daginnya process senare.
Kokt nötkött mindre lebi i 50 minuter till 1 timme dengana på låg värme.
Ta bort kött och dränera kort. Strimla köttet och sedan i den lilla lilla mosade långsamt när som producerar fiber-fiber kött som är helt slät.
Ta cobek/uleg uleg och 25 gram lök puré, lokala vit och ketumbarnya. "
Förbereda en stekpanna på låg värme. Ange matoljan smak och fräs kryddor spice mosade på toppen.
Efter den doftande anger galangal, citrongräs, tamarind, 2 bitar av lagerblad och socker rikedom. Rör ner alla ingredienser tills blandas.
Ange 200 ml santannya och rör hela tiden tills bubblande.
Sätt in bit för bit redan oxstrimlor strimla i gryta i kokosmjölk och kryddor över låg värme.
Fortsätta uppståndelse kokosmjölk inte får krossas och halva sapinya tills köttet är torrt.
Ta bort den torkade strimlad nötkött finhacka hälften ovan och förbereda en ny stekpanna.
Sätta oljan för smak och stek färs köttet över tills det är torrt.
Avloppet tills helt torka ordentligt och vänta på att svalna innan det är oxstrimlor sätts i burken.

Det var inte så svårt som vad vi tycker rätt processen att göra oxstrimlor på toppen. Naturligtvis förutom mer sparsamhet, köttfärs recept för att göra dig friskare och näringsrik också eftersom vi kan hålla kvaliteten på materialen. För att göra honom längre, använder en lufttät burk och göra säker Axl Rose riktigt torr.

Hur man gör svart Rendang Special recept

Det finns faktiskt flera olika varianter av recept biff Rendang, som är mitt i vårt samhälle, som recept, kyckling Rendang biff Rendang Village, röda bönor eller biff Rendang biff Rendang recept ägg. Men den mest kända och har många fans är ett recept The Rendang. Ja, men det är en legit, välsmakande och läckra rätter, recept som använder grundläggande reference ingredienser av nötkött och kokosmjölk är också tålig men inte i panasin för ett par dagar. Den här gången, jag ger dig tips och bjuder in vänner att kött recept är välsmakande och biff Rendang hade varaktiga.

Förutom de kända och har en massa fans i Indonesien, recept biff Rendang fältet som är torr och det visade sig vara något färgade svart är också ganska populär utomlands. Även några av de källor som jag läste nämnde Rendang kötträtter infödda till Indonesien är en av de populäraste köken i världen. Möjligen kunde likställas med biff kött som först har förkärlek för utomstående. Jag tycker det är mycket rimligt med tanke på rendang är inte bara läckra men har redan också bild typiska smaker som gör att människor aka beroende av att prova igen.

Rendang kött recept Tips om att skapa den vadderade och hållbara
I huvudsak hur man göra kyckling och biff rendang recept hur man lagar recept Rendang Padang har stadier scenen och nästan my link samma ingredienser. Nivån på torrhet mat influerad starkt hållbarheten av denna biff rendang. Så när mina vänner ville maträtt hållbara sedan processen pemasakannya också på usahakn verkligen torka. Dessutom är kokosmjölk som används också en viktig faktor i känsliga smak. Undvik att använda instant kokosmjölk och använder bara äkta från riven kokos kokosnötter är gamla så resultat santannya senare kondenseras. Dessutom är resultaten för de mer anbud rätterna, helst av nötkött som används i den klockan 6 (i överviktiga) först innan insatsen in i arom rebusnya. För smaksättning ingredienser som chilipeppar, kan salt och peppar justeras efter smak. För mer information vänligen gå till botten med.
Ingredienserna i receptet biff Rendang The Specials

Den viktigaste ingrediensen är beredd dagar 500 gram färskt nötkött. Tvätta ren i förväg (om möjligheten att använda ice vatten) och avlopp innan du sätter in huvudsakliga kryddningen.
Lokaliserade lök 10 kryddnejlikor eller korn. Skala huden och inte behöver tvättas.
Gamla kokosnötter så mycket som 2 korn. Riven kokos och kokosmjölk att göra en tjock (upp till 2 gånger utpressning).
Vitlök så mycket som 5 St.
Medelstora stora ingefära skalade hans hud så mycket som ca 1 finger segment.
Röd paprika i den första terlebihb till smak malet (eller mer eller mindre 0.5 uns).
Peppar pulver att smaka mer eller mindre i en halv tesked av små.
Rent vatten för att koka köttet efter smak.
Galangal är redan i memarkan efter smak.
Pekak blommor så mycket som 2 st (kan utelämnas om svårigheter mencarnya).
Gurkmeja lämnar så många som 1 ark, 2 bitar av lagerblad och 3 st lime blad.

Hur man gör recept kött Rendang svart vadderad

Färsk lök, vitlök, ingefära, röd chili pulver och peppar. Kan använda mixern eller i vanliga uleg.
Ta en stekpanna med stor storlek. 500 g kokt nötkött och rör i örter som har varit mosade på toppen tills vattnet rinner ut och köttet är mört.
Rör i kokos mjölk lite medan fortfarande i mixen. Försök inte att bryta kokosmjölk.
Ange blomma pekak galanga, lagerblad, blad, gurkmeja (RIP torn först), lime blad och citrongräs. Rör hela tiden tills kokosmjölk koka upp.
Sänk värmen efter kokosmjölk koka upp. Fast en enstaka rör tills köttet är mört och ut oljan.
Rör hela tiden tills det torkar sina rika betesmark och rendang är bruna till svartaktiga. Det stängas innan det är bättre att kolla i förväg om hans eller hennes kött redan tenderized eller inte.

Förutom den dagliga maträtt, recept biff Rendang Padang serveras vanligtvis i nu nu brytpunkt som Hari Raya Lebaran är antågande kom. För dig som gillar nötlever kan också ingå för andra varianter.

Hur man gör kryddningen och svartpeppar nötkött recept är läcker

Hur man gör kryddningen och svartpeppar nötkött recept är läcker
Hur man gör lätt nötkött Recept köket är peppar. Många varianter av nötkött recept vi kan laga din älskade familj. Dessutom, när ett ögonblick av speciella ögonblick som under Eid al-Adha, det skadar inte om vi var matlagning matlagning recept kött specials och en visit the website annan för andra, nämligen recept kött nymalen svartpeppar. Ja, vi brukar göra recept biff rendang, soto kött, svartpeppar biff eller andra vanliga recept. För den här gången ska jag bjuda in vänner att försöka göra recept för svartpeppar biff rätter.

Svart peppar nötkött recept inte är lika populär som nötkött rätter recept som andra som jag nämnde ovan. Vanligtvis först trodde så leta recept kötträtter var rendang, soto padang, biff och andra yan. Men om problemen med smak, svartpeppar nötkött recept är inte mindre god och läcker mat i det ursprungliga receptet jämfört med andra. Blanda svartpeppar smaker med berbagia sås och sojasås variation för bumbunya verkligen förstöra vår tunga när ätit. Men ändå krämig konsistens svartpeppar matlagning kött som smakade som smälte så få in i munnen.

Till skillnad från processen att göra och kryddor spice är biff rendang, soto padang och andra nötkött recept variation som kräver en massa genomsnittliga variationer i tillverkningsprocessen dna på kryddningen utan tvekan tillräckligt lång, hur man gör nötkött recept svartpeppar är ganska enkel och lätt att följa. Inte mycket av en process som skall genomföras website link och krydda recept kryddor svartpeppar kotletter behöver också inte för mycket.

Det viktigaste och bör vara det stora bekymret är att kött och kött som huvudingrediens markeringen. Detta då inte stek recept, så köttet måste verkligen vara stoppad innan i mix med övriga ingredienser. Dessutom en mängd olika såser och soja används bör också vara ett stort problem eftersom smaken ligger faktiskt på dessa material. Använda såsen och sojasås är riktigt bra kvalitet och resultat för att övervinna verkligen legit och välsmakande. Okej, för mer information, vänligen se detaljerad ingredienser och marinad recept nötkött svartpeppar som behövs och hur man lagar det under.
Ingredienser och marinad recept nötkött svartpeppar

Viktigaste ingrediensen krävs är 500 gram nötkött. Välj kvalitetsnötkött och om möjligt avsnitt har inuti. Om det inte är det, å andra sidan är också inte vad det är en process av perebusannya verkligen bör notera att köttet riktigt anbud när blandas med andra ingredienser.
Lokala medelstora rödlök så mycket som 4 delar. Små små bitar.
Medelstora stora ingefära skalade längs segmentet finger 1. Bränna lite före användning.
Stora lokala vitlök så mycket som 3 st. Skala den huden före användning för stek.
Medelstora morötter så mycket som cirka 2-3 st och untun. Rena, tvätta, skala och skär bitar form en liten låda.
Fint svartpeppar eller pulver cirka 3 liten sked eller tesked.
Röd paprika och frukt frukt stor grön chili så mycket som 2-3 st. Rengör och tvätta i små små bitar.
Medelstora röda tomater av så många som 2 st. Tvätta ren tomatnya och dela in i 5-6 delar (sidor av axeln).
Lök 1 St. Skär tunna tunna.
Sötad kondenserad sojasås en fin kvalitet mer eller mindre så mycket som 3 msk.
Ostronsås ca 2 msk.
Beryodium kök salt och socker efter smak.
Olja till smak för stek.

Hur man gör svartpeppar nötkött recept

Nötkött behöver inte tvättas för att bevara sin konsistens. I stället för köttet sjuda tills verkligen anbud på medelvärme. Bajsa skiten ur vatten rebusannya. Ta bort, dränera och skär i små lite smak efter en riktigt mört.
Förbered en stekpanna och lite olja för sautering.
Färsk lök, vitlök och ingefära. Lägg i stekpanna med lök-bombaynya. Rör rör kort tills doftande doft.
Rör ner morötter, röd paprika och grön paprika i en stek som ovan. Rör kort på låg värme under omrörning tills alla ingredienser blandas väl.
Rör i nötkött som har skurits ned. Ge lite vatten och rör om till en koka.
Rör i sås, soja, salt och vitt socker. Rör om blanda bra igen tills alla ingredienser blandas väl. Stängda kort under den tillfälliga omrörning tills alla kryddor trängt in i hans kropp.
Rör i tomater som skurits i bitar och rör rör kort. Urvalet, salter om det känns mindre möjlighet att lägga till soja och ostronsås. Efter att ni båda känner ganska och kryddor har trängt in i hans kropp, är svartpeppar nötkött recept färdig att serveras.

Hur gjorde vänner vän hur cook svartpeppar nötkött receptet ovan? Inte alltför svårt och komplicerat som att göra annat nötkött recept rätt? Vän till en vän kan lägga till eller ersätta chili potatis med paprika om gillade. Blad selleri och purjolök kan också läggas för att försköna utseendet på slutligen

Tips och marinad recept get Sate Madura plysch Bean krydda

Tips och marinad recept get Sate Madura plysch Bean krydda
Hur cook get Sate Madura recept kryddor bönorna anbud och tips så att den vadderade satt. Hows alla vänner? Redan välnärda part getkött och sapinya? Ett ögonblick av högtiden av offer eller Eid al-Adha är faktiskt verkligen alltid vänta vänta. Förutom sin speciella navigate to this web-site evenemang division köttet av offer blev memnag en av de faktorer som att vänta vänta. Kanske några vänner fortfarande förvirrad att diapakan kött ". För det kommer jag att hänvisa en vän att göra Satay fårkött Madura. Olika goat Satay recept med sojasås, Satay fårkött goat Satay recept eller solo tegal, Sate krydda recept med jordnötssmör ön getter, så det känns mer smidig och saftiga när äts med lontong eller ris. Nedan kommer jag att också ge dig tips för att göra mutton satenya känns öm, även om inte på ångad först.

Vårt land är faktiskt ett rikt kulinariska arv med en gång. I nästan varje region har sina egna distinkta recept och kryddor i varje maträtt. Så även med get Sate Madura recept har en distinkt smak och olika när jämfört med get satt tegal goat Satay recept eller solo. Men om frågan om smak, nästan alla varianter av Satay getter har en välsmakande och läckra smaker med en distinkt smak av varje sate recept.

Det borde vara ett bekymmer och tips så att fårkött bakade senare anbud med papaya blad. Fårkött bitar får inte för stor och sedan wrap med papaya lämnar mindre för 9-12 minuter. Dessutom kan vänners vänner också använda riven ananas unga. Marinera getkött hans selamakurang över 5-6 minuter. Kom ihåg, koka inte deras kött så att pengempukan processen är senare förstörs när ingen satenya på spett och grillas.

Till skillnad från get Satay marinad soja är enkel och okomplicerad, get Satay jordnötssmör recept kräver lite extra arbete att göra krydda kacangnya. Vänners vänner kanske tycker att detta är samma som krydda krydda Sambal pecel, men visade sig vara olika. Men bland andra get kött recept, italiensk mat, Satay fårkött är mest lätt att motivera. Kanske är det snarare ribet sticka kött Satay och processen med att gå in på tusukannya. Okej, för mer information, vänligen se geten sate Madura krydda recept under ja.
Ingredienser och marinad recept get Sate Madura Spice nötter

Den viktigaste ingrediensen dubutuhkan är 500 gram kött getter. Om du kan välja fårkött ben botten. Om det finns ingen annan del kan också användas.
Lime medelstor-storlek så mycket our website som 2 st. Kan också använda Kaffer lime.
Söt sojasås är tjock så mycket som 100 ml 250 ml. för de återstående kaffebönor och kryddor blandar för kött Satay varumärke när bakat.
Lokala medelstora rödlök av så mycket som 5 St. Skala och skär en liten liten mot jordnötter.
Röd chili och cayenne peppar till krydda kacangnya. Beroende på smakar kryddig eller inte.
Stora medelstora vitlök så mycket som 4 vitlöksklyftor för smakämnen kacangnya.
250-300 g jordnötter. STEK tills kokta men inte alltför brända.
Beryodium kök salt efter smak för smaksättning bönorna.
Kokt vatten efter smak.
Spett efter smak (ca 20-22 St, gjorde stycke hängande).

Hur man lagar get satt Madura recept

Efter små bitar skär efter smak, wrap med papaya blad eller riven ananas så att satt getkött är mört.
Medan väntar hans kött är mört, stekt puré marken bönor, lök, vitlök, lök och röd paprika. Ge salt smak.
Laga en annan jordnötter ingredienser ovan redan mosade ut oljan.
När köttet är mört, rör i satt pittet till smak.
Ta detta i lite jordnötter och ge vatten till smak och söt sojasås.
Förbereda ett brännoffer satt. Kunde använda bättre gas eller brända med träkol av kokos. Vänta bara tills kolen skapa en kolgrill med kokos.
Pensla spetten med jordnötter prick ovan. Fram och tillbaka sampia alla delar utsätts för bumbunya. Baka och glöm inte att matangnya tillbaka dibolak jämnt.
Om det finns någon överbliven fett/ister inte används, bränd ge lite över att det luktade mer väldoftande.
Efter en halv-kokt, borste spett med rostade jordnötter på dna tillbaka till verkligen mogna.
Förbereda jordnöten Satay matangnya skapa. Tillsätt söt sojasås i resten av jordnötterna och rör rör tills alla ingredienser är väl blandat.
Ta spett och kokas med jordnötter sirami ovan. Coat grundligt med saften av limefrukterna ovanpå den. Vill du, kan min vän också ge en skära lök och strö på övre satenya.

Avsluta processen att göra get Sate Madura krydda recept med örter kacangnya. Om vänner besväras inte och vill göra en get satt madura recept marinad av soja, ett sätt att göra nästan samma som ovanstående.

DET TRADITIONELLA CHOKLAD MJÖLK KAFFE RECEPTET.

DET TRADITIONELLA CHOKLAD MJÖLK KAFFE RECEPTET. Legering innehållet i ämnet teobromin, ett ämne penstimulasi passion för choklad och kaffe, gör detta varmt kaffedrycker blir ett utmärkt val när click resources stress träffar. Kaffe kan använda snabbkaffe eller förbereda dig från pulver kaffe, mjölk och choklad.
Välsmakande kaffe, mjölk och choklad som passar den traditionella kaffe-detta uppfriskande organ under regnperioden månadens för en gång. Passform fram hemma och arbetar på kontoren i banker och försäkringsbolag skicka din sekreterare är underbar, det gjorde honom stadigt. Hur vill prova denna ursprungliga kaffe recept snart?

INGREDIENSER:

1/4 kopp instant kaffe pulver
1 dl florsocker mjölk
1/2 kopp florsocker choklad plain
1 kopp krimer
1 kopp vitt socker

HUR MAN GÖR KAFFE DEN TRADITIONELLA CHOKLAD MJÖLKEN:

Kombinera alla ingredienser i en behållare, blanda jämnt.
Ange i en lufttät behållare.
För att tjäna, värme i 1 kopp vatten, tillsätt 2-3 msk av Learn More marken kaffe blandning är full av choklad mjölk, blanda väl.