1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

HelenaBremer

HelenaBremer   , 26

from Oslo

Statistics

Pragmatic Play släpper Peking Luck slot

Ännu en ny slott kommer att släppas senare i veckan av Pragmatic play, vilket framkallar den kinesiska operaens glamorösa värld. Denna slot som kallas Peking Luck släpptes den 30 augusti. Det kommer att innehålla 5 rullar och 25 betallinjer. Genom detta spel får spelarna ta backstage för att få en glimt av de fina kostymerna och erfarenheten av att vara på en opera. Spelet kommer att vara tillgängligt som mobilplats, tabletter och till och med stationära datorer.

Slottets skönhet

Användarna kommer att uppleva skönheten i opera under spel. Rullande hav, magiska lyktor, karnevalsmasker, blommande träd, fläktar och drakar är bara några av de många symbolerna som finns på rullarna. Den vackra dammen i spelet är den vildsymbolen och ger spelare en chans att vinna 400 gånger spelningen när fem av hennes bilder dyker upp på rullarna i en vinnande kombination.

Spåret har också en extra spinsfunktion som gör det möjligt för spelare att tjäna inte bara fler priser men också spinnar. När spelare hittar 3 eller fler gong scatters på hjulen kan de gå bort med 250x satsningen som en belöning.

Enligt spelaren, Pragmatic Play, måste spelarna välja mellan 6 fans under extra omgångar och kan vinna upp till 38 extra spins. Spelare kommer att behöva välja från 6 olika drakar som gör det möjligt för dem att vinna upp till 18x multiplikatorn.

Stora vinster väntar

Spelet är roligt och spännande. Alla vilda vinster multipliceras med två. Och med denna extra spins-funktion kan en spelare vinna så mycket som 180 000 satsningsbeloppet. Med så många möjligheter att vinna, är den här nya slottet bunden att vara en favorit bland slottsälskare över hela världen. Njut av det här spelet den 31: e på de bästa online kasinon.