1. Welcome to kiwibox

  We're happy that you are part of our community. Please take a few minutes discover how kiwibox works.

  You want to explore kiwibox on your own? No problem. You can easily restart the tour at any time by using the sidebar if you change your mind.

 2. Logo

  A click on the kiwibox Logo brings you back to the startpage. Besides a menue with a lot of useful links opens if you mouse over.

 3. Notifications

  You may find all of your news, friendship requests and messages up right in the navigation bar.

 4. Settings

  Just mouse over a post and the gearwheel will appear. Here you'll find all the settings for your news.

 5. Supermodul

  The supermodul summarizes various contents. Enjoy exploring!

vackernu

vackernu   , 21

from Chelsea

Statistics

Skal till att kopa vitaminer

Varför ska du köpa vitaminer?
Folk köper vitaminer när de börjar upplever symtom på vitaminbrist. Några av de vanligaste orsakerna till vitaminbrist är dåliga matvanor, emotionell stress, alkoholism, brist på solljus, och intag av läkemedel som stör intag av vitaminer.

Om du alltid känner dig trött och lider av kroniska hälsoproblem, bör detta vara ett bekymmer. Du kanske vilka vitaminer din kropp behöver. Din läkare ordinerar säkert kosttillskott som kommer att ta din brist på vitaminer och mineraler.

Några viktiga komponenter bör du leta i ett tillägg är vitamin B6, B12, folsyra och D. De är inte bara kosttillskott; dessa B-vitaminer parera vissa typer av cancer och hjärtat krämpor. När du köper vitaminer, se till att inkludera har vitamin B5.

Vad är vitamin B5?
Detta är också känt som pantotensyra. Du kan ta detta som ett komplement med detta vitamin kombineras till en kapsel som innehåller andra B-vitaminer som B12, B6, B3, B2 och B1. Vitamin B5 hjälper produktion av fetter och frigör energi från protein, sockerarter, stärkelse och fetter. Det hjälper också i produktion av röda blodkroppar och hormoner i binjuren.

Det är sällsynt att en person lider av en brist på information eftersom du kan hitta detta i många olika sorters mat. Vanligtvis, sker en brist endast i extrema fall av undernäring som är livshotande. Dålig matsmältning och absorption i kroppen kan bidra till bristen. Brist på pantotensyra symtomen är trötthet, håglöshet och svaghet. Det kan också orsaka personen att känna en brännande känsla på fötterna, domningar och stickningar.

Människor kan ta dessa tillskott för många sjukdomstillstånd. Den enda medicinskt bevisat användningen för detta, är dock att behandla eller förebygga pantotensyra brist. Människor kan ta detta tillägg för lågt blodtryck, uppmärksamhet underskott hyperactivity disorder (ADHD), karpaltunnelsyndrom och artrit. Det är också för grå starr, kroniskt trötthetssyndrom och hjärtproblem.

Detta tillägg är säkert när det tas i rätt doser. Kvinnor som är gravida, dock bör fortfarande rådfråga en läkare innan du tar pantotensyra eller andra tillägg. Läkare avskräcka patienter som har blödarsjuka från tar detta tillägg. Detta är eftersom det kan öka risken för blödning. Höga doser vitamin kommer att leda till diarré, halsbränna och illamående.

Några påminnelser
Doseringen av detta tillägg för en vuxen åldern 18 år eller äldre är 5 mg dagligen. Exakt dosering för barn yngre än 18 kan variera. Det beror på barnets ålder. Föräldrar, som alltid, bör rådgöra med barnets barnläkare innan inklusive vissa komplement till barnets kost.


Vikten av ett Herpes-test

http://www.youtube.com/watch?v=su7Hcdt3Irs

Ingen vill träffa killen/tjejen i sina drömmar och bryta det på grund av att de har herpes. Att hålla upp med din sexuella hälsa är lika viktigt som att hålla ditt kolesterolnivåer ner och aldrig plocka upp den första cigaretten. Ett sätt att ligga steget före när det kommer till din sexuella hälsa är att se till att alla relevanta tester tas. När ditt resultat från herpestestet kommer tillbaks negativt, och du inser att det där som kliade förut bara var en vanlig kortlivad klåda, kan du gå på nästa dejt med huvudet högt och fullt med självförtroende.

Statistiken kring herpesinfektioner är smått otroliga. Ta detta faktum till exempel: ungefär en av fem amerikaner är positivt för genital herpes. Detta antal är mer häpnadsväckande när det gäller kvinnor – med cirka en av fyra att vara positiv. För privatpersoner är ute “spelar fältet” detta faktum är ännu mer skrämmande: cirka 80% av personer med herpes är helt omedvetna om att de bär viruset. När detta är förstås, är det ännu mer alldeles uppenbart därför ett test är så viktigt.

Vad exakt är herpes? Tja, när människor talar om herpes de talar främst två typer av (även om det finns många fler stammar ute). HSV-1 och HSV-2 är de två vanligaste stammarna, med föregående vanligtvis orsakar munherpes och den senare vanligen orsakar genital herpes.

Många människor fånga virus när det finns utbrott (herpes sår) syns på deras älskare, men överraskande, en okulärbesiktning före coitus (hur sexig!) inte kommer att hålla en person från avtalsslutande herpes. I själva verket är det mycket vanligt att en infekterad individ att passera längs viruset mellan utbrotten. Detta är en av de viktigaste skälen att det finns så många nya fall av herpes varje år. Viruset överförs av människor som är omedvetna om att de även bära sjukdomen. Återigen det är viktigt att testa sig!

Tecken och symtom varierar något för herpes drabbade. Många människor smittade med HSV-2, viruset som orsakar genital herpes, är omedvetna om att även bära sjukdomen. Detta beror på god ol ’ mänskliga naturen. Låt säga att någon har ett utbrott av blåsor och sår. Det är vanligt att en person kommer att rationalisera dem tills de går bort. Eftersom utseendet på ett sekundärutbrott kan ta så lång tid, kan denna person infekterar partner utan att ens vara medvetna om det. Bara en annan anledning att vid första tecken på blåsor, kräfta sår och/eller knölar av något slag bör du köra direkt till din läkarmottagning för ett test.

För oss turen att leva i den största staden i världen New York, det finns en pålitlig och respekterad STD klinik ligger bara två kvarter från Grand Central Station, som har den erfarenhet och expertis för att diagnostisera och testa för herpes. Om dina resultat kommit tillbaka positivt kan de hjälpa dig med behandling, liksom. Det finns inget botemedel mot herpes men det finns en mängd olika läkemedel som kan minska tiden mellan utbrott och göra dem mindre allvarliga när de uppträder.


Fordelar med produkter fran proaktiv

5904626162772154374.jpg

Det är nödvändigt att ta hand om hud som är utsatta för akne. Om din hud har en tendens att få akne, måste du göra en extra insats. Proaktive akne-produkter för att ta konstant vård av huden att bibehålla sin hälsa. Vad detta innebär är en grundläggande förståelse att huden behöver konstant omvårdnad. Hud som är benägen att få acne kräver en strategi av konstant vård. Det är därför du inte bör lämna sådan hud obevakad. Om du gör så, är du inte aktivt tar hand om din hud. Förebyggande behandling kommer att ge goda resultat.

Med proaktive acneprodukter får du kontinuitet med vård av din problemtyngda hud. En hel del hudvårdsprodukter finns tillgängliga på marknaden. Dessa förebyggande produkter också komma med underhåll och behandling produkter som erbjuder akne drabbade typ av behandling som hjälper till att bli av envis akne, samt hålla acne på avstånd.

Så chanserna att akne kan återkomma, bör du gå till proaktiv alternativ som erbjuder idealiska lösningar i hudvård. Med den proaktiva regimen är perfekt i sådana fall. Denna metod passar perfekt om du har en tendens att utveckla acne. Förebyggande vård för acne benägen hud är något som består av produkter som är formulerade för att behandla akne problem som redan återspeglas i huden hos individen. Detta kan ta hänsyn till behandlingarna för ärr som skapas till följd av akne.

När du får produkterna, kan du rengöra för att motverka möjligheten att akne slår tillbaka. Produkterna från Proaktive innehåller tvålar, krämer, rengöringsmedel och andra produkter. Dessa har formuleringar som är inriktade specifikt på att förhindra en upprepning av acne.

 

Produkterna från Proactive stöds av kändisar och har så kallade infomercials där användarna är unga med fin levande hud. De är lovade lösningarna som att ha huden innan dess tillstånd hade varit innan det sloggs av akne. Produkterna är ofta märkesvaror och presenteras i form av behandlingar och program som kräver användare att följa kursen flitigt.

 

Kostnaden för dessa produkter kan vara lite för mycket och därför behöver du ställa in isär en fast budget som en del av dina månatliga utgifter. Medan vissa människor kan vara lämpade för en viss typ av produkt, kan andra kräva en annan. Innan du köper en större mängd är det kanske bäst att söka samråd från hudläkare att förstå vilken typ av produkt du ska använda, dess lämplighet för typ av din hud och hur lång tid du ska använda den.

 

Miljö och livsstil bör också allvarligt övervägas. Proaktiv lösning för hud Acne. Proactive akne lösning är ett märke som har föreslagits för att tillgodose olika typer av akne drabbade individer. Det sägs att proaktivt använder ingrediens bensoylperoxid som zaps acne samt eliminerar döda och flingor hudceller. Det är därför proaktiv akne lösningar rekommenderas för akne problem, rensning porerna och bli av med skadliga bakterier.